Over ons

Over ons

Deco Coating Industrie B.V. is producent van halffabricaten van 1 en 2-componenten afwerksystemen op basis van o.a. epoxy en polyurethaan. Wij stellen hoge eisen aan onze coatings. Daarom zijn wij constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reparatie-, gietvloer- en coatingsystemen. Het verbeteren van onze huidige coatingsystemen is een doorlopend proces. Dit alles doen wij in ons eigen volledig uitgeruste laboratorium.  

Bijzonder zijn onze watergedragen coatings en oplosmiddelvrije coatings. Wij hebben de kunst van het ontwikkelen en produceren van deze bijzondere coatings door de jaren heen geperfectioneerd. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardig kwaliteit oplosmiddelvrije of watergedragen coatingsystemen. Bovendien produceren wij gietvloeren voor verschillende toepassingen. Voor reparatiewerkzaamheden hebben wij sterke reparatiemortels in ons assortiment.

Op uw verzoek ontwikkelt en produceert Deco Coating Industrie speciale coatings voor diverse toepassingen. Tijdens dit proces gaan we samen op zoek naar een praktische uitwerking van uw idee.

Voor de groothandel produceren wij onder private label, zodat u uw eigen unieke merk kunt voeren.

U kiest voor Deco Coating Industrie B.V. omdat wij een betrouwbare producent zijn. Onder onze huidige klanten bevinden zich o.a. groothandels, verfleveranciers en verwerkers/schilders. Wij hanteren korte levertermijnen en een zeer geschikte prijs/kwaliteitverhouding.

Wij zijn altijd bereikbaar voor een persoonlijk advies.

Vragen? Bel of mail 055-5767107 info@decocoatingindustrie.nl

Deco Coating Industrie
Prinsenweide 79
7317 BC Apeldoorn
Nederland
Tel: 055-5767107
Fax: 055-5785002Europees fonds voor regionale ontwikkeling

Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Tiel, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Tilburg, Amersfoort, Leiden, Enschede, Leeuwarden, Den Bosch, Haarlem, Almere, Zoetermeer, Maastricht, Venlo, Emmen, Dordrecht